Főoldal arrow Webáruház arrow Candida fertőzés
Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.

Tallózás

CANDIDA

 

 

FIGYELMEZTETÉS! A Candida fertőzés veszélyes, ha nem kezelik!

 

Legalább 150 gombafélét nevezünk Candidának, de egy közülük gyakran túlszaporodik a belekben: Candida Albicans, vagy ahogy mi mondjuk, szimplán Candida. (…az általa okozott betegség : a candidiasis).

Ez a parazita normál esetben a belekre korlátozódik, de túlszaporodás esetén más szervekbe is eljuthat, súlyos gondokat okozva. Ekkor már szisztematikus gombás fertőzésről beszélhetünk, mely kezeletlenül akár halált is okozhat. (A kép illusztráció: Candida a hüvely falán)

 

 

 

Amikor a candida albicans felszabadul az egészséges bélflóra kontrollja alól, ultra-gyorsan szaporodni kezd. „Rhizoid” –nevű gyökérszerű képződményeket növeszt, melyek behatolnak a bélfalba, majd lyukakat hoznak létre rajta.

 

Ezeken a lyukakon keresztül, toxinok, gombák, élesztőgomba, penész, emésztetlen táplálék jut a vérbe. Eredmény? Például: bőrkiütések, acid-reflux, memóriavesztés, mentális „köd”, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, „Candida” felhalmozódás a tüdőben és az arcüregben.

 

Amikor a sarjadzó gomba bekerül a véráramba, képes bármely szervbe behatolni és ott terjedni. Behatolhat a tüdőkbe, vaginába, gégébe, lábujjkörmökbe, szinuszokba, nyirokrendszerbe, agyba, vagy épp a húgyvezetékek falába. Ezért nagyon veszélyes, ha nem kezelik a terjedő Candidát!

 

Jól dokumentált, hogy a Candida működésének melléktermékeként legalább 80-féle toxin kerülhet a szervezetbe. A két legismertebb mérget (Canditoxin és Ethanol) a következő problémákhoz kötötték: hüvelygomba, lábgomba, intim testrészek viszketése, haspuffadás, krónikus hasmenés, ízületi gyulladás, acid reflux, szájhólyagok kialakulása, fejfájás, elmosódó látás, krónikus arcüreg problémák, bőrkiütések, hangulatváltozások, krónikus fáradtság, stb.

 

 

Mi a Candida fertőzés valójában?

 

Egy üzenet testünktől, hogy valami nagyon nincs rendben!

 

 

Szervezetünk állandóan jelzéseket küld.  Bárcsak többen odafigyelnének rájuk! A Candida-fertőzés egy már kétségbeesettnek mondható jelzés. Egyetlen módja a gyógyításnak belülről kifelé: ha figyelünk testünk jelzéseire és együtt szabadulunk meg tőle…

 

Mitől terjedhet ez a parazita?

 

 • Alkoholfogyasztás (bor, sör, pezsgő, stb.)
 • Antibiotikum kúra
 • Fogamzásgátló tabletták hosszantartó fogyasztása
 • Antibiotikum és hormon tartalmú húsok fogyasztása
 • Túl sok édesség fogyasztása
 • Gyakori kenyér-, illetve élesztőtartalmú termékek fogyasztása
 • Higanytartalmú amalgám tömések
 • Gyakori szexuális partnerváltás
 • Hiányos, rendszertelen táplálkozás
 • Immunelnyomó gyógyszerek (szteroidok, kortizon, stb.)
 • Toxinok, penész a levegőben, közvetlen környezetben
 • Gyenge immunitás

 

 

Statisztika

A Candida fertőzés annyira általános, hogy a Föld lakosságának fele életében legalább egyszer tapasztalja, milyen is az. Sok szakértő a modern társadalmakban 90%-ra teszi ezt az arányt.

 

A fertőzöttek 40%-a semmit sem tesz a Candida ellen. A maradék 60%, nos, használja a hagyományos módszert, antibiotikumokat (amivel tovább rombolja a hasznos bélflórát), vény nélkül kapható kenőcsököket vet be. Ezek csupán ideig-óráig jelenthetnek tüneti megoldást, mert az alapvető problémát nem kezelik.

 

Önmagában már az sem elég, ha szimplán antiCandida étrendre váltunk. A gyógyulás multi-faktoriális és belülről kifelé halad.

Ne gondold, hogy háziorvosod megoldja helyetted! Az orvosi egyetemeken nem tanítanak alternatív medicinát. Ha meg szeretnél gyógyulni, neked kell beszerezni a szükséges információkat.

 

Fiziológiailag lehetetlen úgy meggyógyulni, ahogy az

emberek többsége próbál!

 

A fertőzés mélyen a szervezetben kezdődik, itt gyökerezik, és innen kell kiindulnia a gyógyulásnak is! Még a természetesnek kikiáltott készítmények is csak egydimenziósak, mert többségében azt ígérik, hogy ők majd „megölik a Candida forrását” (Candida albicans).

A Candida azonban egy természetesen előforduló gomba. Abban a levegőben is benne lehetnek spórái, amit épp most lélegzel be!  Ha szimplán kiirtod, jön helyette új.

 

Ha viszont természetes gombaölőkkel megállítod terjedését, miközben megváltoztatod a KÖRNYEZETET, ami a túlnövekedést előidézte, akkor engeded, hogy tested természetes anti-Candida kontrollja ismét- kézbe vegye az irányítást.

 

Emlékezz, normál esetben bálflóránk 85%ban számunkra hasznos baktériumok tartalmaz, melyek kontrolálják a „káros” 15%-ot. A Candida fertőzés egész életedben visszatérhet, ha minden egyes gyógyulásod után hagyod, hogy tested sav-bázis egyensúlya felboruljon!

 

Lúgosíts!

 

Ha Candida fertőzésben szenvedsz, nagy a valószínűsége, hogy szervezeted „túlsavasodott”.

A Candida az elsavasodott környezetben gyorsabban szaporodik.

Hát lúgosítsunk!

Ezt megvalósíthatod lúgosító jellegű táplálkozással, és zöld táplálék-kiegészítők fogyasztásával. Még több infó és a Javasolt anti-Candida diéta itt!

 

Összefoglalva:

 

-Lúgosítás (a gomba számára kellemetlen élettér kialakítása)

-Természetes gombaölők használata

-A Candida természetes ellenségeinek erősítése (pro-biotikumokkal)

-Candida ellenes diéta (a Candida „kiéheztetése”)

-Ha orvosod úgy rendeli: kiegészítő gyógyszeres kezelés

 

Ami Segíthet:
Rendezési mód:     Tételek #  

Candida X

Speciális formula, mely természetes –népi gyógyításban használt- gombaölőként ismert összetevőket alkalmaz. (60 kapszula)  Termékadatok...

5 390 Ft (27 % áfával)

Lysinol

Semmi sem hasonlítható a Lysinolhoz, ha az immunrendszerről van szó.   Termékadatok...

5 790 Ft (27 % áfával)

MegaGreen + MSM

lúgosító hatású, szuperkoncentrált zöldtáplálék. Növényi antioxidánsok, enzimek, zöldségek, immunerősítő-, tisztító herbáriák, füvek, ásványi sók, szöveti sók. kell ennél több? Igazi mega-étel formáció!  Termékadatok...

10 970 Ft (27 % áfával)

PH Max

Enyhíti a gyomor savasságát, fokozza a lúgosító hatást! Lúgosító hatású ásványok, és növényi kivonatok keveréke, melynek célja az optimális belső kémhatás, és a magasabb oxigéntartalom elérése.  Termékadatok...

3 970 Ft (27 % áfával)

Tropicai szűz kókuszolaj 340 ml

A kókuszolajnak/zsírnak a világon egyedülálló egészségjavító tulajdonságai vannak. A kókuszzsír egészséges alternatívája a sütõ-fõzõ olajoknak.  Termékadatok...

3 570 Ft (27 % áfával)

Tropicai szűz kókuszolaj 750 ml

A kókuszolajnak/zsírnak a világon egyedülálló egészségjavító tulajdonságai vannak. A kókuszzsír egészséges alternatívája a sütõ-fõzõ olajoknak.   Termékadatok...

4 970 Ft (27 % áfával)

Xukor (xilit) 250 gr

A Xilit a nyírfa rostjaiból előállított 100%-ban természetes édesítőszer, mely a cukor és a mesterséges édesítőszerek minden mellékhatását nélkülözi.  Termékadatok...

690 Ft (27 % áfával)
Tételek #  
Találatok 1 - 7 / 7